tiistai 1. joulukuuta 2009

Yule Calendar DAY 1 / Joulukalenteri 1. päivä


YULE CALENDAR! DAY 1 !

It's officially December, at least it is here in Finland. It's past midnight and since I'm still awake I might as well open my Yule Calendar and post the first card. All the ATCs are digital collages with the theme "Feather Mail". If you like the card and would like to have it, just be the first one to leave a comment. Then please e-mail your address to me so that I can send the card to you.

This offer will expire on the 2nd of December when I post the next one. If no-one wants the card, I get to keep it myself. That's fine too, because I only make cards that I like, but that's not the idea of give-aways... :-D Remember, this is a low-resolution image, the real card is high-res.

JOULUKALENTERI! 1. PÄIVÄ!

No kas, keskiyö meni jo, ja olen näimmä yhä hereillä, joten koska joulukuu on jo virallisesti alkanut, voinkin avata joulukalenterin ensimmäisen luukun! Kaikki joulukalenterissa olevat ATC-kortit ovat digitaalisia kollaaseja, teemalla "Feather Mail". Jos haluat kortin, ole hyvä ja ole ensimmäinen kommentin jättäjä tähän postaukseen. Ja sitten vain lähetät minulle sähköpostiin nimen ja osoitteen, johon kortin voi lähettää.

Tämä tarjous päivittyy sitten joulukuun 2. päivä, ja mikäli kukaan ei siihen mennessä ole halunnut ensimmäistä korttia, saan pitää sen itse. Onhan sekin ihan kivaa, koska teen vain kortteja, joista itse tykkään, mutta se ei ole lahjojen antamisen idea! :-D Tämä kuva on sitten matalaresoluutioinen, oikean kortin kuvanlaatu on huomattavasti parempi.

2 kommenttia:

  1. Just beautiful. I love your blog-you are so generous.

    VastaaPoista
  2. Thank you for attending! :-) Just send your address and this bird will fly to you.

    VastaaPoista

Kiitokset kommentista! Thank you for leaving a comment!

To leave a comment:

1) Choose a profile to use from the scroll down field(Kommentti nimellä). If you don't have a profile, use the "ANONYMOYS" option, which is "nimetön" in Finnish
2) "Lähetä kommentti" is the SUBMIT button
3) Sometimes the comment form doesn't function well, please try submitting your comment again if this happens.