keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Almost like Photoshop / Melkein kuin Photoshop
Now I'm furious: why no-one told me before that this program exists? It's an open source freeware that you can download, use and change as you wish, and it works almost like any expensive professional photo editing program. :-) Fantastic. And what else: I just realized that people have made own BRUSHES for this program. And guess what more: it can utilize Photoshop brushes as well! What is it? It's GIMP!

Nythän tässä riemu repesi: miksei kukaan ole aikaisemmin kertonut tämän softan olemassa olosta? Tämä on ilmainen ohjelmisto, jonka voit ladata koneellesi, käyttää niinkuin haluat ja vieläpä koodailla sitä mieleiseksesi, jos olet oikein guru. Ja mikä parasta, tämähän on melkein kuin mikä tahansa ammattilaisohjelma! Ja mitä vielä: tajusin ihan vasta, että tähän on saatavilla myös ilmaisia sivellinsettejä! Ja arvaas mitä muuta: tässä ohjelmassa toimivat myös Photoshopin siveltimet! Ja mikä se on: se on GIMP!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentista! Thank you for leaving a comment!

To leave a comment:

1) Choose a profile to use from the scroll down field(Kommentti nimellä). If you don't have a profile, use the "ANONYMOYS" option, which is "nimetön" in Finnish
2) "Lähetä kommentti" is the SUBMIT button
3) Sometimes the comment form doesn't function well, please try submitting your comment again if this happens.