perjantai 11. maaliskuuta 2011

Artwolf's wonderful keepsake / Artwolfin upea muistohyllykkö

keep sake by artwolf2009
keep sake a photo by artwolf2009 on Flickr.
I really admire my dear friend Artwolf, she is a fine and genuine person and she knows how to turn any stamp into a beautiful work of art! She is one of my favourite fellow artists and she makes great cards and ATCs. Since I haven't been active for a long time, I have missed lots of her work lately and was delighted to find this. It looks quite modest because of the colour scheme but is finely detailed and I find it so charming. Artwolf, if you ever read this, I'm honoured to know you. :-)


Saanko tutustuttaa teidät ystävääni Artwolfiin? Hän on aito ja oikeasti mukava ihminen, ja lisäksi hän osaa loihtia mistä tahansa leimasimesta hienon taideteoksen. Hän on yksi suosikeistani, ja tekee aivan upeita postikortteja ja ATC-kortteja. Koska olen pitkän aikaa ollut kuulumattomissa, minulta on jäänyt paljon hänen töitään huomiotta viime aikoina. Olin ilahtunut nähdessäni tämän. Seinäkollaasi näyttää äkkiseltään vaatimattomalta värimaailamnsa vuoksi (tai ansiosta), mutta siinä on kauniita detaljeja ja minusta se on kaikenkaikkiaan varsin kaunis työ. Ja minulla on kunnia tuntea sen tekijä. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentista! Thank you for leaving a comment!

To leave a comment:

1) Choose a profile to use from the scroll down field(Kommentti nimellä). If you don't have a profile, use the "ANONYMOYS" option, which is "nimetön" in Finnish
2) "Lähetä kommentti" is the SUBMIT button
3) Sometimes the comment form doesn't function well, please try submitting your comment again if this happens.