tiistai 31. elokuuta 2010

Cardboard box / PahvilaatikkoYes, such an intriguing title, isn't it...? Well, after all this post is all and only about a cardboard box! You know what, this isn't a shoebox. I have seen many crafts and tutorials with old shoeboxes, but this is a box that came with frozen "Carelian pies" (traditional Finnish pastry made of rye-mix dough and rice pudding) and when I had baked all the pies and got left with an empty box I decided to make it useful. It's a sturdy box and very handy one too because the lid can be closed firmly. The box itself was quite ugly so to make it visually easier to look at (my poor sore eyes can't take anything ugly) I had to cover it.

I think we all agree that this PaPaYa! gift wrap by Anahata Katkin can't ever be called ugly so it's a perfect camouflage for my box. The box was really nice wearing nothing but the wrap itself, but then I got a bit carried away and continued the work on process with some "acessories" like bird stamps, metallic paper doily, Cavallini stickers, lace and glitter glue...

Yes, I do know that I could have designed my own print and my own stickers but since I happened to have all these stored in a closet I had to use them too, right? Besides I really like PaPaYa! and Cavallini products. It must be quite obvious that they are part of the sources of my inspiration. Now the box is serving a task in our wardrobe as a swim suit box! And if you were wondering about the doily, it's a label. So if it ever happened that I would forget what's inside, I can write it on top of the box. ;-)


Eikös ollutkin erikoisen jännittävä otsikko? No mutta, tämähän ei todellakaan käsittele mitään muuta kuin vain ja ainoastaan pahvilaatikkoa. Ja niin, tämäpä ei olekaan kenkälaatikko! Olen tottunut katselemaan muiden tekemiä kenkälaatikkoehostuksia, joten nyt pitää kehua, että tämäpä onkin karjalanpiirakkalaatikko! Kun piirakat oli paistettu ja syöty, ajattelin että hyvän ja tukevan laatikon voisi jotenkin hyödyntääkin. Laatikko itsessään oli kuitenkin sen verran ruma, etteivät rakkaat verkkokalvoni toki olisi kestäneet sellaista näkyä pakastimen ulkopuolella. Siksipä laatikko vaati pientä ulkoverhoilua.

Kukaan ei kai voi pahalla tahdollakaan sanoa tätä PaPaYa!-lahjapaperia rumaksi, joten se oli oikein hyvä maastotakki laatikolleni. Laatikosta sukeutuikin tosi salonkikelpoinen uudessa puvussaan, mutta sitten sain päähäni vielä vähän asustaakin sitä lintupostimerkeillä, metallikakkupaperilla, Cavallinin lintutarroilla, pitsillä ja kimalleliimalla. Eikä se ulkonäkö kai niillä kauheasti pahentunut. Pitsi ei ollut alunperin vaaleanpunaista, vaan se on väritetty akryylimaalilla.

Niin-niin, olisinhan minä voinut suunnitella ja tulostaa omankin kuvion, tarrat ja muut, mutta kun minulla kerran oli näitä kaapissa jemmassa (lahjapaperikin jo yli vuoden!) niin ehkäpä oli aika jo käyttääkin niitä. Ja sitä paitsi, Cavallinin ja Anahata Katkinin PaPaYa -tuotteet ovat minusta hyvin inspiroivia. Nyt laatikko palvelee tehtävässään uimapukulaatikkona vaatekaapissamme. Ja se kakkupaperi tuossa laatikon päällä... niin, se toimii etikettinä. En tosin usko, että koskaan voisin unohtaa näinkin helposti muistettavan laatikon sisällön, mutta joka tapauksessa tuohon olin ajatellut kirjoittaa tarvittaessa senkin.

Blogpartying at / Linkkikemuissa täällä:

giveaways

1 kommentti:

Kiitokset kommentista! Thank you for leaving a comment!

To leave a comment:

1) Choose a profile to use from the scroll down field(Kommentti nimellä). If you don't have a profile, use the "ANONYMOYS" option, which is "nimetön" in Finnish
2) "Lähetä kommentti" is the SUBMIT button
3) Sometimes the comment form doesn't function well, please try submitting your comment again if this happens.